tiistai 9. helmikuuta 2021

Talviterveisemme

 Aurinkoinen tervehdys kirpsakasta Hetasta!

Toivottavasti tet Majatalon ystävät olette pysyneet koronalta turvassa. Meillä ei tiettävästi ole ollut yhtäkään tapausta Hetassa, joten olemme olleet todella onnekkaita.

Kulunut vuosi on ollut aikamoinen. Suljimme talon kaikkien varausten peruunnuttua viime maaliskuun lopussa ja avasimme uudelleen vasta kesäkuun puolivälissä. Kevät oli kertakaikkisen upea ja pitkä ja ulkoilimmekin monella tapaa kun ainutlaatuista vapaa-aikaa oli niin paljon.

Heinäkuu ja elokuun alku oli onneksemme suomalaisten matkailijoiden kanssa todella kiireinen ja ruska-aikaankin pari ryhmää uskaltautui vierailemaan. Nyt talo on ollut suljettuna syyskuun lopusta alkaen muutamia öitä lukuunottamatta, koska kysyntää ei ole ollut. 

Loppusyksy ja alkutalvi menivät taas uuteen tilanteeseen sopeutuessa ja ihmetellessä hiljaisuutta. Joulun vietimme lopulta kolmestaan hyvin rauhallisesti vaikka meillä piti olla talo tuolloin täynnä useamman viikon. Uutta vuotta pääsimme kerrankin juhlistamaan ystävien kanssa. Tammikuussa Petri-papsi ja Tiina-mumpsi kävivät tutustumassa Petrin joulun alla syntyneeseen ihastuttavaan tyttärentyttäreen ja samalla vierailivat kummilasten ja lähisuvun luona.

Olemme koittaneet ottaa tästä kaameasta ajasta jollain lailla ilon irti ja nauttineet sellaisista asioista, mihin normaalisti ei ole ollut aikaa. Olemme nautiskelleet kotosalla oleilusta ja ulkoilusta, hiljaisuudesta ja rauhasta, leppoisista aamuheräämisistä ja kellottomasta elämästä, käsitöistä ja askarteluista, ajasta ja läheisyydestä rakkaimpien kanssa...

Aurinko on paistellut upeasti viime päivinä ja päivät pitenevät kovaa vauhtia. Lunta on aikas paljon ja puut notkuvat tykkylumesta. Tiina on innostunut murtsikoimaan ja Petrin kanssa liukulumikenkäilemään. Tuula tykkää mm. potkuroida kauppaan ja tehdä pieniä lumihommia. Petri korjailee mm. lumityötraktoria ja huomenna on latupohjatalkoilut.

Nyt varauskirja on valitettavasti aika tyhjänä tulevalle hiihtoloma-kevätsesongille. Toivomme, että Suomen tilanne paranee ja saamme meille kaikesta huolimatta vieraita viikosta 8 alkaen. Täällä on hyvin rauhallista ja luultavasti aikas turvallistakin. Ennen joulua ajattelimme, että kevätsesonki vielä 'pelastaa' ryhmineen, mutta nyt monien ryhmäperuutusten jälkeen toivomme, että tulisi ainakin jonkin verran extempore-varauksia. Tule sie?
Toivotamme erittäin lämpimästi tervetulleeksi!

Tänne pääsee esimerkiksi päivittäin junalla Kolariin ja siitä meille jatkotaksikuljetuksella.

Toivomme sinulle ja läheisillesi kaikkea hyvää ja voimia tähän aikaan sekä paljon aurinkoa ja iloa tähän talveen ja kevääseen. Voi hyvin! Tapaamisiin ja kuulemisiin!

 Iloisin ja aurinkoisin mutta myös vieraitamme sekä sesonkeja ikävöivin terveisin,
Majatalon Tuula, Tiina ja Petri

 
Täältä voit katsoa Facebookiin Tiinan lähettämät videoterveiset Paljasselän liukulumikenkäilyretkeltä ☺☼

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä tähän kommentit blogikirjoituksesta / terveiset Majatalon väelle. Kiitos!