sunnuntai 9. syyskuuta 2018

Ruskaretki Hettaan

Kuusankosken seurakuntalaiset vierailivat Hetassa ja Majatalossa ruska-aikaan 1. - 8.9.2018. 
Yksi retkeläisten ohjaajista oli Makkosen Lasse, joka kuvasi maisemia viikon ajan ja lupasi jakaa niitä myös Majatalon ystävien iloksi. 

Bussissa vietetyn yön jälkeen iloiset ja meille jo ennestään tutut retkeläiset saapuivat Majataloon jo hyvissä ajoin lauantai-päivänä. Meitä ilahdutti suuresti, että vetäjät halusivat hankkia koko ryhmälle samanlaiset t-paidat Majatalon sydänlogolla. Oli ihana nähdä väkeä viikon aikana erivärisissä meiän logollisissa paidoissa ja ryhmäläisille jäi mukava muisto tämän vuoden ruskaretkestään.

Sunnuntaina ryhmäläiset kävivät Tunturi-Lapin Luontokeskuksessa ja Jyppyrä-vaaran päällä, jossa järjestivät vaelluskirkon kauniin luonnon keskellä. Maanantaina oli venekyyti Ounasjärven yli ja Pyhäkeron valloitus. Tiistaina bussi suuntasi kohti Kilpisjärveä ja siellä Mallan luonnonpuistoa. Keskiviikkona oli luppopäivä ja väki pyöriskeli kylällä ja kävipä osa taas Jyppyrälläkin. Illalla oli sekä luontoilta että viikkomessu. Torstaina ryhmä retkeili Ullatievoilla ja Ullajärvellä. Viikon päätti päivä Pahtajärven suunnalla.

Tässä pieni otos kuusankoskelaisten viikosta. Suurkiitokset Lasselle hienoista kuvista! 💖 
Lämmin kiitos koko porukalle taas vierailustanne ja tervetuloa taas! 💖

Tää ystävyys ei raukene vaan kestää ainiaan. On suuri silloin riemumme kun jälleen kohdataan. Tiet voivat kauas loitota, jää muistot sydämiin. Siis vielä kiitos kaikesta ja terve, näkemiin! 💖


Kuusankosken seurakunnan ruskaryhmäläiset Majatalo-paidoissaan
Makkosen Lasse kuvaamassa TosiLapin maisemia






















































💖 Kiitos Lasse!!! 💖


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä tähän kommentit blogikirjoituksesta / terveiset Majatalon väelle. Kiitos!