keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Hauska harjoitteluni

Heippa majatalosta! :)

Minä olen Mikko, kotoisin Helsingistä ja opiskelen Kittilässä nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajaksi. Työharjottelussa olin Majatalossa kuutisen viikkoa eli tuolta viikon 10 aluilta aina viikon 16 loppuun saakka. Tahtoisin vähän kertoa minkälaista on ollut ja mitä olen tehnyt.

Paikkana tämä on aivan mahtava. Niin hyvällä paikalla kun voi olla ja kaikki silti lähellä. On metsää ja hiihtolatua ja kelkkareittiä sun muuta kivenheiton päässä. Kaunista on ja tykkään alueen rauhallisuudesta. Suosittelen siis kaikille!

Ai mitä olen harjoittelijana tehnyt? Toimenkuvaan on kuulunut kaikkea ihmisten kanssa tekemistä. Olen ollut ohjaamassa venyttelyjä, rentoutumisia, bingoa, peli-iltoja, olympialaisia sisällä ja ulkona, Lappi-tietovisoja, erilaisia arvoituksia ja aivopähkinöitä, suopunginheittoa, kodassa tulestelua ja erityisesti parhaimpana asiana on ollut maanantain lettukestit Sissangissa! Ja myös asiakkaiden kanssa seurustelua. :) Kaikista tekemisistä olen pitänyt suhteellisen tasapuolisesti. Aikaa on silti jäänyt omaakin ihan hyvinkin ellei jopa hieman liikaa, tosin voiko sitä liikaa ikinä ollakkaan? :)

Asiakkaat on olleet erittäin mukavia ja hyväntuulisia kun saavat olla täällä raikkaassa Lapin ilmastossa. Kaikkialta näitä on tullut ympäri suomea, kuin myös maailmalta. Eräs mies jäi hyvin mieleeni, joka oli Australiasta ja saunassa häneen tutustuin ja hän kertoi olevansa ensimmäistä kertaa saunassa. Sitä ihmettelin paljon.

Kaikkea hauskaa täällä sitten on ehtinyt kuudessa viikossa tapahtuakin. Tuo aivan ihana pikkutyttö, joka vieraili Majatalossa oli aika veikeä tapaus. Hänen kanssaan pelattiin korttia päivästä toiseen ja hauskaa oli!
Erityiset kiitokset Jkl:n kehitysvammaisporukalle, jotka aktiivisesti kävivät tunneillani + suurkiitokset näyttööni osallistumisesta! Olette aivan ihania! <3

Vierailijoita on Majatalossa ollut paljon harjoitteluni aikana, mikä tietenkin on siis aivan törkeän hyvä homma! Kiitos teille kaikille ihanille vierailijoille, joiden kanssa sain harjoitteluni viettää. Ja muistakaa ensi vuonnakin tulla tänne rauhottumaan! :)

Täten toivotan kaikille blogin lukijoille hyvää kevään loppua ja vielä parempaa kesän alkua!

Terveisin: Mikko-harjoittelija :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä tähän kommentit blogikirjoituksesta / terveiset Majatalon väelle. Kiitos!