sunnuntai 22. joulukuuta 2019

Joulu 2019

Majatalon Tuula, Tiina ja Petri
kiittävät lämpimästi kaikkia tämän vuoden vieraitaan ja Majatalon ystäviä
sekä toivottavat kaikille erittäin rauhallista ja leppoisaa joulua sekä
kaikkea hyvää ja mukavia reissuja (etenkin meille Majataloon) 
tulevalle vuodelle 2020! 
 





Majatalon kulunut 95. vuosi on sujunut jälleen mukavasti. Olemme tavanneet ja saaneet kestiä monia vanhoja ystäviä mutta myös saaneet vieraaksemme uusia tuttavuuksia. Talvisesonki alkaa tänä vuonna joulun jälkeen, kun Majataloon saapuu lähinnä saksalaisia uuden vuoden viettäjiä kokemaan rauhallisen vuodenvaihteen, toivottavasti revontulten loimutessa ja tähtien tuikkiessa.

Tämän joulun vietämme aivan keskenään kolmestaan Ämmilässä, Tiinan ja Petrin kotona, jonne Tuulakin kolmeksi yöksi muuttaa. Vietimme 12 joulua ja joulukuuta englantilaisperheiden kanssa, mutta tänä vuonna tahdoimme jotain erilaista. Tänä jouluna nautimme omasta rauhallisesta joulusta, erittäin iloisena. Toivomme teillekin juuri sellaista joulua, mistä olette haaveilleet ja unelmoineet - olkoon se täydellinen.


Vuosi on vierähtänyt taas todella vikkelästi, olemme saaneet viettää monta muistorikasta hetkeä Majatalossa ja haikein mielin, tippa silmässä, hyvästelleet monta vierasta toivoen, että nähtäisiin pian uudelleen. Toivomme näitä hetkiä jatkuvan vielä vuosia eteenkin päin. Majatalon ystävät, olette meille kultaakin kalliimpia ja teistä kovasti iloitsemme ja kiitämme!




 Kohta loppuu kiire, lento.
Alkaa joulun aika rento.
Hiljaisuutta kuulostele, 
nuku, syö ja nautiskele.
Kunnossa on silloin kuosi,
kun taas alkaa uusi vuosi.
 


Tapaamisiin ja kuulemisiin!

Lämpimin halauksin ja rauhallisin jouluterveisin,
Majatalon Tuula, Tiina ja Petri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä tähän kommentit blogikirjoituksesta / terveiset Majatalon väelle. Kiitos!