tiistai 24. syyskuuta 2019

Majatalon vieraskirjasta

Otteita majatalon vieraskirjasta

Majatalon majatalohuoneet ovat käytössä helmikuusta syyskuuhun. Vanhan valkoisen talon, ruokapirtin, yläkerrassa on vielä niitä vanhoja huoneita, joissa on majoitettu monenlaisia kulkijoita aina 1950-luvun alusta alkaen. Ja majoitetaan edelleen. On mukavaa, että hotellihuoneiden lisäksi meillä on tarjolla halukkaille edullisempaakin majoitusta.
Majatalon yläkerrassa on oma vieraskirja, joka täyttyi. Kirjoituksia lueskellessa tuli tosi iloinen mieli siitä, että majatalossamme viihdytään ja sinne majoittuu edelleenkin niin monenlaista väkeä.
Meidän mielestämme majatalohuoneet ovat ihastuttavia ja voi, kuinka paljon siellä onkaan tarinoita ja vanhan ajan tunnelmaa. Viime aikoina olemme koittaneet tehdä majatalohuoneista entistäkin viehättävämpiä.

Tässäpä teillekin luettavaksi muutamia vieraskirjakirjoituksia täyttyneestä vieraskirjasta..
Ja tervetuloa kirjoittamaan oma muistelosi uuteen kirjaan!

13. - 14.7.2013 Hetta-Pallas vaellusta ennen pysähdyttiin yhdeksi yöksi. Aamupala oli erinomainen ja majapaikka oli mainio. Kiitos ihanasta mummolaidyllistä ja hyvästä palvelusta!

20.08.2013 A very nice and cosy place in the middle of nowhere. Good to start a hiking trip and maybe even better to arrive after it. We enjoyed the DELICIOUS BREAKFAST, the warm sauna, the WiFi and of course the lovely staff. Keep on going! Thank you for helping us with the busses!!! (from Germany)

1.9.2013 Yksi yö tässä tutussa turvallisessa, viihtyisässä majatalossa.

1-2.10.13 Thank you for providing this nice cozy place to stay. We loved it so much that decided to stay one more night and lucky us we got to watch the amazing show in the night sky, the northern lights (or Aurora Borealis)!! We gazed for a while in... We came to understand a liitle bit of Sámi culture of Lapland and we now know a little bit why people want to live here!! It's so beautiful day & night! Nice breakfast & sauna are great! (japanese from USA)

22 – 23.7.14 Vanhanpuolen huoneet olivat todella viihtyisät ja kotoisat. Siisteys oli aivan uskomatonta. Ulkoapäin ei olisi uskonut miten hienon sisustuksen talo kätkee sisälleen. Kiitos hyvästä majoituksesta ja loistavista pöydänantimista!

1. - 3.8.2014 Juhlittiin Tinnun & Petrin häitä. Ihanaa oli, kiitos!

8. - 10.9.2014 Heitämme koppina uusille ja vanhoille vieraille tunnelman, jota Hetassa ja Majatalossa koimme. Enkelien kuiskauksia Majatalon väelle! Kiitoksin.

12.05.15 Charming and beautiful home with friendly service. I very much enjoyed my stay in this cozy abode and would definitely stay here again! (from Canada)

21/7-15 Hyggelig hus å bo i, og kjempegod frokost!! Takk for oss! (from Norway)

9.8.2015 Kuinka ihana majatalo. Kaikkialla täällä tuntee sen, kuinka pidätte hyvän huolen talostanne. Kaikkialla tuntuu rakkaus. Ovella kun lukee ”Welcome to our home”, tulee jo siitä lämmin olo. Ja sitten huomaakin ystävällisyydestänne ja paikan hengestä, että se on ihan totta. We feel welcome, and your home feels loved. Kiitollisena. (Kanadasta)

12/3/2016 Can professionalism alone make people satisfied and happy from their stay in a hotel? I don't think so.
Heart qualities make the difference and explain why you feel so good in a place: the pleasantness of home with their magical, mysterious touch which makes it clear, then you will wish to come back there as soon as possible!
Thank you, Tiina, you and your family, for spoiling your guests the way you do and of such a reasonable price!
It really was a nice, a rich experience to meet you and spend few days in Hetan Majatalo and impressive surroundings. (from Corsica)

3.7.2016 Kiitoksia tosi mukavasta majoituksesta! Kehumme kavereille ja tulemme toistekin. Erityiskiitos siitä, että useita liinavaatteita on paikattu ja parsittu todella kauniisti ja taitavasti! Käsityön harrastajan sydäntä ilahduttaa nähdä, kuinka käyttöesineitä korjataan huolella ja pidetään käytössä eikä heitetä rikkinäisenä roskiin. Kumpa kaikki toimisivat näin! Mukavaa kesän jatkoa!

27.8.-16 Jälleen vaellus tuntureilla heitetty! Kelit oli kohillaan, ehjänä ollaan ja pääkoppa ladattu uusiin koitoksiin. Kiitos majatalolle parin yön majoituksesta!

29.-30.3.2017 Tultiin tänne Hetan majataloon 29. päivä odottavaisin ja innokkain mielin, ensimmäinen yöpaikkamme 8 päivän Lapin vaelluksellamme. Tämä paikka oli aivan yli odotusten, oli mahtava sauna, hirviän hyvät ruuat ja ihanan lämpimät makuuhuoneet. Tästä on hyvä jatkaa matkaa tunturiin ja edessä on mitä mahtavin hiihtovaellus.

12.8.17 Kiitos hyvästä aamiaisesta ja rauhallisesta, viihtyisästä paikasta. Siunausta tähän perheyritystoimintaanne. Iloisiin kuulemisiin ja mahd. jälleennäkemisiin. Voin suositella toisillekin. Hyvää jatkoa koko perheelle! Voimia ja terveyttä jatkoon... 2 yötä tuli vietettyä ja nähtyä Enontekiön Hettaa. Linja-autollakin matka taittuu mukavasti, näin yksin matkaajalla. PS. Kiitos hyvästä pyörästä; sillä nähtävyydet taittuivat mukavasti.

9. Februar 2018 2CV Raid for Arctic Ducks Thank you all! Nice place! (from Germany)

23.8.18 Vietetään rattoisaa iltaa ja toivottavasti uneliasta yötäa, aamulla lähdössä Hetta-Jerisjärvi patikalle, tunnelma aivan mahtava, majatalossa mukava yöpyä näin sulan maan aikanakin, yleensä ollaan oltu talvella hiihtämässä, vastaanotto aina loistava.

6-7.4.2019 Yhden yön pysähdys Hetassa. Pitkän ajon päätteksi oli ihana kömpiä vielä lakanoiden väliin nukkumaan. Hyvin levänneenä ja vatsa täynnä aamiaisherkkuja on hyvä jatkaa matkaa kohti Pöyrisjärven erämaata ja viikon hiihtovaellusta erämaan rauhassa. Kiitos!

4.8.2019 Kokemuksia, kokemuksia, tattista vaan!











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä tähän kommentit blogikirjoituksesta / terveiset Majatalon väelle. Kiitos!