perjantai 24. elokuuta 2012

Vihdoinkin! Seuraa Majatalon mäen elämää


Vihdoinkin!
Vihdoinkin meiän uudet nettisivut on valmiit ja julkaistu ja samassa yhteydessä tämäkin blogi saatetaan ihmisten tietoisuuteen! :)
Suurkiitokset kuuluvat Elinalle, joka teki mielestämme hienoa työtä!

Tutustuhan uusiin www-sivuihimme osoitteessa www.hetan-majatalo.fi. Tutustu sivuihin ajan kanssa ja nautiskellen.. 
Otamme mielellämme vastaan ruusuja ja risuja koskien uusia sivuja, tai oikeastaan mitä vaan! :)

Tänne blogiin kirjoittelemme silloin tällöin, kun on sopivaa asiaa. Voit tilata blogikirjoituksen sähköpostiisi automaattisesti tämän sivuston oikeasta palkista. Melkein alimmaisena on kohta ”Seuraa sähköpostitse”, jonne sähköpostiosoitteesi kirjoittamalla ja tilauksen vahvistamalla saat tiedon heti, kun uusi kirjoitus julkaistaan.

Jos haluaisit julkaista Majataloon liittyvän muistosi blogissamme, ota meihin rohkeasti yhteyttä! Arvostamme Majatalon ystävien muistoja ja olisi mukava jakaa niitä muidenkin iloksi.

Monenlaisia muistoja voit lukea myös nettisivuilta Muisteluksista tai Vieraskirjasta.

Facebookiin päivitämme kuulumisia lähes päivittäin. Tykkäämällä Majatalosta saat kuulumiset näkymään suoraan omalle seinällesi. Pääset katsomaan Facebook-sivustoamme, vaikka et olisikaan Facebookin jäsen.

Ajankohtaisia asioita kirjoittelemme Facebookin lisäksi nettisivujen Seuraa...-osioon.

Lähetämme muutaman kerran vuodessa Kuulumiskirjeen, jonne saatamme lisätä kuulumisten lisäksi ajankohtaisia tarjouksia. Tilaa Kuulumiskirje tästä.

Voit lähettää meille kaikenlaisia terveisiä joko sähköpostitse info@hetan-majatalo.fi tai tästä. Voit myös lähettää Yhteydenoton / Tarjouspyynnön.

Kuvia Majatalosta ja Enontekiön alueesta voit käydä katsomassa Picasassa.

YouTubessa ei vielä tällä hetkellä ole montaa videota, mutta eiköhän sinnekin pikkuhiljaa materiaalia saada. Jos sinulla on videota Majatalosta tai Enontekiöstä, voit sen meille toki lähettää sinne lisättäväksi.

Ollaan yhteyksissä! <3


TERVETULOA MUKAAN MAJATALON MÄEN ELÄMÄÄN 
toivottaa Majatalon Tiina & co

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä tähän kommentit blogikirjoituksesta / terveiset Majatalon väelle. Kiitos!